Nový začátek a naděje po letní pauze

Williams | foto: BMW WilliamsF1 Team

Tým BMW Williams i přes zákaz testů intenzivně pracoval na vývoji monopostu FW26 a v Maďarsku chce ukončit sérii neúspěchů.

BMW WilliamsF1 Team ve Velké ceně Maďarska znovu nasadí Antonia Pizzoniu namísto zraněného Ralfa Schumachera, jehož zdravotní stav se rychle zlepšuje, ale pravděpodobně vynechá i Velkou cenu Belgie ve Spa.

Monoposty FW26 Pizzonii a Montoyi doznaly během letní přestávky výrazných změn. Podle zpráv z týmu se inženýři mimo jiné rozhodli vrátit ke klasičtějšímu vzhelu přední části vozu.

Juan Pablo Montoya: "Letní přestávka byla výborná pro odpočinek. Vrátil jsem se do Kolumbie a skutečně si užíval volna. Teď jsem připraven pro zbytek sezóny. Potřebuji nasbírat co nejvíce bodů do celkového pořadí."

Antonio Pizzonia: "Samozřejme jsem velmi rád, že mohu znovu závodit a děkuji týmu, že do mě vkládá důvěru. Z Německa jsem jel do Brazílie, abych navštívil rodinu a přátele a užil si příjemné prázdniny. V Manaus jsem hodně trénoval v horku, většinou kolem poledne, když jsou teploty nad 35°C, abych se připravil na vedro v Maďarsku. Jde o okruh velmi odlišný od většiny ostatních v kalendáři. Cítim se dobře a doufám, že se mi podaří bodovat. Hungaroring mám rád, je hodně náročný s celou řadou pomalých zatáček a vždy je velice zaprášený, hlavně v pátek a sobotu. Budapešť je krásné město a na další velkou cenu se moc těším."

Foto: BMW WilliamsF1 Team

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy