Ralf opět nepojede, žádné překvapení...

Schumacher, Ralf | foto: BMW Motorsport

Po spekulacích kolem návratu a nebo pokračování jeho léčby je opět jasno.

Ralf Schumacher potvrdil, že se maďarského závodu na Hungaroringu nezúčastní a i nadále pokračuje v léčbě dvou zlomenin páteřních obratlů, které si přivodil při nehodě v Indianapolis.

Podle zpráv německého deníku Bild se zranění hojí pomaleji, než se předpokládalo a přes ujišťování jezdce, že se chce co nejdříve vrátit k závodům, opět ho u Williamsu musí zastoupit náhradník.

„Cítím se bezvadně, ale není pochyb o tom, že pro mne bude lepší naslouchat radám doktorů,“ řekl Ralf Schumacher. Jeho lékaři sice údajně konstatovali, že jsou jeho záda v pořádku pro závod, ale nikoliv pro případ další nehody, která by pak mohla v horším případě znamenat i konec jeho závodní kariéry.

V kokpitu by ho mohl zastoupit testman Pizzonia a nebo možná dokonce i Nick Heidfeld, neboť Eddie Jordan údajně přehodnotil svůj finanční požadavek za zapůjčení jezdce s tím, že by mohl Němce připravit o šanci na angažmá v tomto týmu.

To by se neslučovalo s tím, co vždy tvrdil. Eddie Jordan je velmi pyšný na to, že mnoho dnešních hvězd přišlo do F1 právě přes jeho tým, a tou největší je bezesporu Michael Schumacher.


Foto: BMW Motorsport

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy