Ferrari již téměř na 100% funguje v nové budově, Kimi je po prohlídce spokojený + foto

Räikkönen, Kimi | foto: Scuderia Ferrari

Ferrari v Maranellu rozšířilo svou továrnu o novou budovu, která patří sportovnímu oddělení (Gestione Sportiva). Včera jej navštívil také Kimi Räikkönen, který byl novinkami nadšený.

Když byl Fin v Maranellu naposledy, tak nový domov závodního týmu ještě hotový nebyl. "Ale nyní fungují různá oddělení téměř na 100 procent. Kimi využil příležitosti pracovního dne, který zahrnoval mnoho jízd na simulátoru, aby si blíže prohlédl nové budovy," uvádí Ferrari.

Při jeho prohlídce továrny jej doprovázel technický ředitel James Allison (viz fotografie pod článkem). Tým uvádí, že Räikkönen  měl také "dlouhou schůzku s Mauriziem Arrivabenem," šéfem týmu, než se zastavil na různých místech.

"Zapůsobilo na něj pracovní prostředí, jeho osvětlení i pružnost podlahy," tvrdí Scuderia. Fin své dojmy po prohlídce nových prostor shrnul stručně, jak je pro něj obvyklé: "Je to hezké a hodně se to liší od staré továrny."

Piloti, tým a monoposty podstupují finální přípravy před Velkou cenou Španělska, prvním závodem v letošní sezóně na evropské půdě. V Katalánsku se bude závodit na konci příštího týdne a Ferrari tam míří s četnými vylepšeními (ale dle italských médií stále bez kratšího nosu) na druhém místě v šampionátu konstruktérů s cílem porazit Mercedesy.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 1 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy