Wolff: Nemáme ověřenou funkčnost nastavení pro závod

Wolff, Toto | foto: Mercedes AMG F1 Team

Kvůli horkému třetímu tréninku nemá Mercedes dobře ověřené změny nastavení, které provedl po pátku. Wolf ale doufá, že se tým ubral správným směrem.

Mercedes Lewise Hamiltona sice nedovolil, aby Ferrari získalo poleposition, ale Nico Rosberg startuje až třetí. Ferrari tedy začíná pro Mercedes představovat skutečnou hrozbu, a tak Mercedes začíná lehce riskovat.

"Změnili jsme nějaké věci v nastavení auta poté, když jsme měli v pátek ještě nějaké rezervy. Bohužel jsme je následně nestihli řádně otestovat, protože se druhý trénink odjel v noci, ale podobné podmínky se na trati už nevyskytly," řekl Toto Wolff pro motorsport.com.

"Je to trošku risk, ale nemyslím si, že inženýři nevěděli, co udělali, takže doufám, že auto posunuli správným směrem, výsledek uvidíme až v závodě."

"Myslím, že Ferrari bude silné, a pokud se mé očekávání naplní, tak na začátku závodu uvidíme čtyři auta blízko u sebe, což znamená, že se musíme hodně zaměřit na strategii, která bude muset být flexibilní," zakončil představitel Mercedesu.


Mercedes může mít zase těžký závod (foto: Pirelli)

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 19 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy