Manor se připravuje na nové motory od Ferrari

Marussia | foto: Manor Racing

Graeme Lowdon, sportovní ředitel Manoru, si myslí, že úspěch Ferrari v Malajsii bude mít řetězový efekt a že se na něm letos svezou i další týmy.

Úspěch Ferrari ve Velké ceně Malajsie nebyl jen tak. Šlo o tvrdě vydřené vítězství, o které se postaral Sebastian Vettel. Za výsledkem se však skrývá mnohem víc. V prvé řadě se jedná o motory, jež se dost zlepšily.

Manor, v úspěšné snaze zachránit tým, zatím používá upravené auto z loňské sezony a s loňskými motory Ferrari. Když Manor přejde na letošní specifikaci vozu, Ferrari poskytne týmu nové motory, které pohání také Sauber, jenž se díky nim vrací zpět do boje o bodované příčky.

"Ferrari je nejúspěšnější dodavatel motorů v historii F1. Je to skvělé pozorovat pokrok, který dosáhli. Co všechno je možné, to můžete vidět z výkonnosti ostatních týmů [poháněných Ferrari]," upozorňuje Lowdon.

"Myslím, že Ferrari odvedlo fantastickou práci a já mám radost za všechny jejich lidi. Pro nás jsou ohromnou pomocí. Je příjemné pozorovat, že za svou tvrdou práci [v Malajsii] získali odměnu," dodává pro Autosport sportovní ředitel Manoru.

Pomůže Manoru nová specifikace motorů? (foto: Manor Marussia F1 Team)

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 1 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy