Jména komentátorů přenosů F1 odhalena, překvapení se nekonalo

Mercedes | foto: circuitoftheamericas.com

Společnost AMC Networks International Central Europe bude vysílat na sportovních kanálech SPORT 1 a SPORT 2 přenosy a další aktivity spojené s F1 po dobu tří let. Dnes byla uvedena jména komentátorů, kteří nás budou sezónou 2015 provázet.

V tiskové zprávě se uvádí, že diváci jistě ocení složení komentátorského týmu, ve kterém lze jen těžko hledat nějaké překvapení. Hlavními moderátory budou Tomáš Richtr a jeho slovenský kolega Štefan Eisele. Odborná závodní stránka bude zajištěna ze strany Jana Charouze a Štefana Rosiny. K tomu ještě přibyde on-site reportér Ondřej Voršilka s přímými vstupy z prostředí Grand Prix.

"Přineseme vám formuli 1 v takové kvalitě, jakou si zaslouží: moderní studio, nejlepší domácí komentátoři, reportér přímo na místě dění a HD kvalita jen demonstrují náš závazek k této fantastické sportovní události," doplnil zprávu Levente B. Málnay, výkonný ředitel společnosti AMC Networks International Central Europe.

"Vždy jsem kroutil hlavou nad stovkami těch tiskových zpráv, ve kterých bylo řečeno, jak jsou závodníci F1 nadšeni z nové výzvy například při změně týmu. Ale já opravdu jsem," vyjádřil se ke svému staronovému postu Tomáš Richtr, jehož plánovaný roční odpočinek od F1 se tím pádem nekoná (více čtěte zde).

Závody na stanicích SPORT 1 a SPORT 2 přinesou divákům všechny tréninky, kvalifikace a závody v HD kvalitě. Jednotlivé Grand Prix budou rovněž analyzovány přímo ve studiu pány Charouzem a Rosinou. První závod sezóny se jede v australském Melbourne 15. března 2015.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 89 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy