Vettel navštěvuje Maranello, na Räikkönenovi Ferrari prezentuje novou kolekci + foto

Ferrari | foto: Scuderia Ferrari

Sebastian Vettel ve čtvrtek zavítal do továrny v Maranellu a Ferrari zároveň na Kimim Räikkönenovi ukázalo, jak bude vypadat jejich letošní kolekce oblečení.

Čtyřnásobný mistr světa, který po loňské sezóně přestoupil z Red Bullu, se včera ukázal u svého zaměstnavatele: "Na požadavek šéfa týmu Maurizia Arrivabeneho přijel Sebastian Vettel do Maranella na návštěvu sportovní divize (Gestione Sportiva)."

Co bylo účelem jeho návštěvy? "Účelem návštěvy bylo, aby čtyřnásobný mistr světa mohl navštívit všechna oddělení a lépe se seznámit se všemi, s nimiž bude v této sezóně pracovat," vysvětluje Ferrari. Na důkaz toho zveřejňuje fotografii Vettela se svým novým týmem.

Scuderia sice nové auto odhalí až za dva týdny - 30. ledna 2015, již včera ale odhalilo novou kolekci oblečení, kterou si fanoušci mohou začít objednávat na jejich e-shopu. K dispozici je vše od triček, sportovních i společenských košil, mikin, bund nebo kšiltovek.


Kimi Räikkönen jako model (foto: Scuderia Ferrari)

"Vše je připraveno pro novou sezónu Formule 1, opravdu naplněnou vášní," uvádí stáj z Maranella. K propagaci nové sady oblečení využívá Kimiho Räikkönena.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 3 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy