Bianchiho rodina vydala nové prohlášení k jeho zdravotnímu stavu

Bianchi, Jules | foto: Manor Racing

Dnes, na sklonku roku 2014, vydala rodina Julese Bianchiho prohlášení týkající se jeho zdravotního stavu. Rodiče mladého Francouze, Philippe Bianchi a Christine Bianchiová, v něm řekli následující.

"Vzhledem k tomu, že se blížíme se k závěru těžkého roku pro naši rodinu, tak bychom chtěli využít této příležitosti a vydat novou zprávu týkající se jeho zdravotního stavu tak, jak jsme slíbili, že budeme spoustu jeho fanoušků informovat vždy, když to bude vhodné.

Bylo pro nás velkým a velmi povzbudivým krokem přivést Julese do Francie minulý měsíc, aby zde mohl pokračovat ve své rehabilitaci obklopený svojí rodinou a svými kamarády. Je to velice důležité pro Julese i pro nás. Od té doby se Julesovi dostává té nejlepší péče na jednotce intenzivní péče nemocnice Le Centre Hospitalier Universitaire de Nice (CHU) a momentálně je v CHU rehabilitačním centru, kde se zaměřují na tento druh poranění.

Jeho neurologický stav zůstává nezměný, je tedy v bezvědomí, ale schopen dýchat bez pomoci. Vzhledem k tomu, že není žádná signifikantní informace ke sdělení, tak jsme velice rádi za to, že Jules pokračuje v boji, což jsme věděli, že bude. To umožnilo lékařům, kteří se o něj starají, začít s plánovaným, ale velice pečlivým, programem rehabilitační terapie. 


Vzhledem k událostem uplynulých několika měsíců bychom rádi opět ocenili ohromnou vřelost a náklonnost prokázanou našemu synovi. Pro naši rodinu je to stále těžký čas, ale když víme, že se dotkl životu tolika lidí po celém světě, nám v něm pomohlo. Rádi bychom také kvitovali respekt a podporu prokázanou ze strany medií naší rodině během tohoto času, za to jsme extrémně vděční. 

Nadále Vám budeme podávat informace, jak jen to bude možné a každý, kdo se za Julese modlí má naše upřímné uznání."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 19 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy