Kehmová pokroky Schumachera popírá: Těžký boj si žádá dlouhý čas

Mercedes | foto: Daimler AG

Manažerka zraněného pilota Michaela Schumachera, Sabine Kehmová, popírá zprávy o jeho pokroku s tím, že jej čeká ještě dlouhá bitva.

Včera blízký přítel Schumacherovy rodiny a bývalý pilot Phillipe Streiff v neděli pro La Parisien uvedl, že Schumacher "je při vědomí a komunikuje pomocí očí. Začíná rozeznávat své blízké, problémy s pamětí přetrvávají nadále“ s tím, že tuto informaci získal od manželky Corinny a jeho lékaře Gerarda Saillanta.

Kehmová ale pro Reuters tyto pozitivní zprávy později telefonicky popřela: "Potřebujeme dlouhou dobu. Jde o běh na dlouhou trať a těžký souboj. Dělá pokroky přiměřené závažnosti situace," volí podobná slova jako ve svém prohlášení před měsícem.

Podle manažerky není Streiff žádným blízkým přítelem Schumachera a jeho tvrzení, že měl kontakt s jeho manželkou a lékařem, jsou podle ní "fakticky nesprávná."

"Nemůžu to potvrdit [co řekl Streiff]. Můžu potvrdit pouze to, že nevím, odkud má pan Streiff své informace, protože s námi v kontaktu není a nikdy nebyl," dodává Kehmová zastupující rodinu Schumachera, který se před rokem zranil při lyžování ve francouzských Alpách.


Michaela Schumachera čeká těžký a dlouhý boj (ilustrační foto: Scuderia Ferrari)

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 3 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy