Podle Buttona se Red Bull v roce 2015 určitě zlepší, titul ale vyhraje opět Mercedes

Hamilton, Lewis | foto: Daimler AG

Jenson Button pochválil Lewis Hamiltona a předpověděl vývoj následující sezóny. Titul mistrů světa podle něj opět vybojuje Mercedes, i když se Red Bull určitě zlepší. U Williamsu si není jistý tím, zda si dokáže udržet svou letošní velmi dobrou formu.

Pilot McLarenu, který stále neví, zda bude příští rok závodit, na úvod pochválil letošního šampiona - Lewis Hamiltona: "Jeden titul žádnému závodnímu pilotovi nestačí, ale vyhrát dvakrát je něco nadpozemského. Odvedl dobrou práci. Znám Lewise hodně dobře, jakým je jezdcem a člověkem, protože jsem s ním tři roky pracoval společně.

Mám za něj velkou radost, opravdu. Je příjemným chlapíkem a velmi upřímnou osobností, i když se takto vždy nedaří. Odvedl výbornou práci. Jsem si jistý, že příští rok bude mít Mercedes znovu neuvěřitelný balík."

A jak to vidí Button příští rok se soupeři Stříbrných šípů? "Pokud se Williams trochu zlepší, pak by mohli mít šanci na vítězství, ale nejsem si jistý, jestli to přenesou do dalšího roku. Pokud jde o Red Bull, nezůstanou podle mě tam, kde jsou. Určitě se zlepší.

Ale Mercedes měl čas sehnat ty správné lidi, hodně správných lidí. Mají ohromný tým, utratili celé jmění, vyhráli šampionát a teď mají vše potřebné pro to, aby vyhráli další. Proto to bude pro všechny ostatní těžké," dodává Button.


Mercedes se podle Buttona může příští rok těšit na další úspěšnou sezónu,
jeho náskok byl letos drtivý (foto: Mercedes AMG F1 Team)

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 3 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy