Kobajaši se vrací za volant Caterhamu

Kobajaši, Kamuj | foto: Caterham F1 Team

Kamuj Kobajaši je zpět za volantem F1 v barvách Caterhamu. Poté, co jej ve Spa nahradil Andre Lotterer, bude v Monze Japonec opět závodit.

Caterham dnes ráno potvrdil, že v Monze se za volant vrátí Kamuj Kobajaši, který se nezúčastnil víkendu ve Spa, kde jej nahradil Andre Lotterer. 

"Pracuji pro Caterham a vždy jsem respektoval týmová rozhodnutí. Jsem zpět v autě a těším se na závodění! Jako tým jsme tvrdě pracovali, abychom zvýšili výkonnost vozu a přinášeli novinky. Naposledy jsem řídil v Maďarsku před letní pauzou a těším se na pocit z novinek zde na Monze," uvedl Kobajaši. Zda však v kokpitu zůstane až do konce sezóny neuvádí.

Na okruh v Monze se těší i kvůli italským "tifosi". "Vždy jsem si to tam užívali i kvůli fanouškům, kteří vytvářejí skvělou atmosféru a jsou velkou součástí tohoto víkendu," popisuje.

V prvním pátečním tréninku však ještě přenechá místo Robertovi Mehrimu, který v roce 2011 vyhrál titul v sérii Europian Formula 3 a poté závodil za Mercedes v DTM a aktuálně je druhý v tabulce šampionátu Formule Renault 3,5 za Carlosem Sainzem Juniorem. "Pátek bude den, na který nikdy nezapomenu," nechal se slyšet Mehri.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 4 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy