Massa: Letošním cílem Williamsu je porazit Ferrari

Massa, Felipe | foto: Williams F1 Team

Felipe Massa chce, aby v roce 2014 jeho současný tým porazil v Poháru konstruktérů jeho bývalého zaměstnavatele - tým Ferrari.

Odešel Felipe Massa ze Scuderie Ferrari v té správné chvíli? Pravděpodobně ano, i když tehdy neměl na výběr, protože italský tým s ním nechtěl prodloužit smlouvu. Přesto se Massa domnívá, že udělal dobře, když přestoupil právě do Williamsu.

„Bylo to pro mne důležité, někdy je změna užitečná,“ řekl Massa. „Už jsem ji potřeboval, i když věci nešly tak jak měly. Všechno se nakonec vyřešilo a se současným týmem můžeme dosáhnout velkých úspěchů.“

Po jedenácti závodech je Williams v Poháru konstruktérů na čtvrtém místě (135 bodů), na třetí Ferrari ztrácí 12 bodů. Felipe Massa je se 40 body na devátém místě v tabulce jednotlivců.

„Teď budeme bojovat o lepší umístění s Ferrari. Před posledním závodem jsme byli před nimi, naše šance skončit na konci sezony před Ferrari jsou velké. To je naším cílem. Být schopní porazit takový tým jako je Ferrari, to by byl pozitivní výsledek,“ doplnil Massa.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 5 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy