Massa u Williamsu do roku 2016, pověsí pak 'přilbu na hřebík'?

Massa, Felipe | foto: Williams F1 Team

Felipe Massa má u Williamsu smlouvu podepsanou ne na 2 roky ale na 3. Skončí po sezoně 2016 se svoji kariérou jezdce F1?

Williams 11. listopadu minulého roku oficiálně potvrdil angažování Felipeho Massy. Délka platného kontraktu však, jak už to tak bývá, oznámena nebyla. Spekulace hovořily o dvouletém kontraktu, avšak Brazilec teď oznámil, že se stájí z Grove podepsal na tři roky. 

"U Williamsu jsem podepsal tříletou smlouvu," prozradil Felipe Massa v rámci Festivals of Speed in Goodwood (tip: na foto z této akce se podívejte v naší fotogalerii). Jeho víkend byl dost plný, protože v neděli se byl podívat na závod DTM na Norisringu v Německu. Přijel sem podpořit svého krajana a kamaráda, Augusto Farfuse, který jezdí za BMW. Massa byl však hostem týmu Mercedes...

"Je ale důležité, abych byl v týmu šťastný, uvolněný a měl motivaci. Momentálně to sedí na 100 procent." I tak ale nevyloučil, že svoji kariéru v F1 v roce 2016 u týmu Williams také ukončí: "Momentálně na konec kariéry nemyslím, ale za tři roky se to může změnit."


Felipe se potřebuje v týmu cítit šťastný, uvolněný a mít motivaci (zdroj: Williams F1 Team)

Po silných výkonech v Kanadě a Rakousku, kde Williamsům nahrávala charakteristika tratě, nepatří bílé vozy k největším favoritům ve Velké Británii. Massa ale v dobrý výsledek doufá: "Ještě nemáme sice nejrychlejší auto v poli, ale naší rychlost si musíme udržet."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 7 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy