Zklamání Williamsu

Williams | foto: BMW WilliamsF1 Team

BMW Williams F1 Team procházel volnými tréninky bez problémů, ale kvalifikační výsledek je nečekaným zklamáním.

Juan Pablo Montoya (8.), který si před kvalifikací stěžoval na špatné ovládání FW26 přiznává, že stále nejsou dostatečně rychlí, aby se mohli utkat o pole-position: "Byl jsem mezi prvními v první kvalifikaci a to nás trochu povzbudilo, ale vypadá to, že stále nejsme dost rychlí. Štvalo mne od začátku víkendu vyvážení a v kvalifikaci už to vypadalo dobře, konečně, ale stále ztrácíme rychlost. Několik týmů vypadá, že své vozy hodně vylepšili a my ne. Uvidíme, jak půjde závod. Doufám, že přivezeme pár bodů."

Ralf Schumacher (9.) má daleko ke spokojenosti: "Deváté místo rozhodně není to, co jsem očekával. Bylo to docela těžké, vyvážit před kvalifikací auto a rozhodl jsem se jet trochu jinak, ale nedopadlo to dobře. Zkusili jsme udělat maximum, ale je jasné, že se teď trápíme. Náš vůz zaostává. V současnosti ztrácíme výkon, ale jsem si jistý, že se brzy vrátíme. S dobrou strategií snad nějaké body vybojujeme."

Sam Michael, technický ředitel: "Samozřejmě je tato kvalifikace zklamáním. Neměli jsme žádné mechanické problémy a doufali jsme v lepší výsledek. Teď budeme do večera tvrdě pracovat a uvidíme, co můžeme vytěžit z naší strategie."

Foto: BMW Williams F1 Team

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy