Potíže se nevyhýbají ani Mercedesu, Hamilton je však s prvním dnem testů spokojen

Mercedes | foto: Daimler AG

Problémy s technikou se nevyhýbají ani Mercedesu, přesto je Lewis Hamilton spokojen a uvádí, že tým se nyní po najíždění kilometrů začne věnovat výkonnosti a rychlosti.

Už po prvních testech panovala u Mercedesu spokojenost a mnohými jsou označováni za hlavní favority následující sezóny. A i přes menší problémy zůstává po prvním dnu testů v Bahrajnu v týmu pozitivní nálada. 

Lewis Hamilton dokončil 74 kol a zajel třetí nejrychlejší čas dne. "Je opravdu úžasné sledovat, jak se všechno skládá dohromady a že jsme schopni najíždět kilometry. Obzvlášť, když se ukazuje, jak náročné to je s novými pravidly. V Jerezu jsme chtěli najet co nejvíc a na mnoho věcí na autě jsme se nesoustředili. To se nyní změní," uvedl britský mistr světa z roku 2008.

"Dnes to byl opět test spolehlivosti a nenajeli jsme toho tolik, kolik bychom chtěli - auto by zvládlo víc. Měli jsme pár problémů s brzdami, ale to bude zítra vyřešené. Je těžké hodnotit, kam se řadíme výkonnostně, ale co se najetých kilometrů týče, jsme na čele tabulky. Doufejme, že to tak bude i nadále, až se začneme zaměřovat na rychlost," nechal se slyšet Hamilton

Pozitivním faktem je pro něj to, že při pohledu na tabulky vidí na čele Mercedes (dnes zajel nejrychlejší - a rekordní - čas Nico Hülkenberg s Force Indií a Kevin Magnussen v McLarenu zvládl odjet 81 kol. Oba týmy pohání motory Mercedes - pozn.red).

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 1 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy