Grosjean: Boullier vedl Lotus dobře, jeho odchod hodně překvapil i nás

Grosjean, Romain | foto: Lotus F1 Team

Jezdce Lotusu Romaina Grosjeana odchod šéfa Erica Boulliera překvapil. Tým je nyní i přes finanční problémy z minulého roku připraven zabrat.

Boullier na začátku letošního roku přestoupil k McLarenu, kde byl jmenován závodním ředitelem. Lotus měl s přípravou nového vozu potíže a na rozdíl od všech soupeřů jej představí až zítra v Bahrajnu, podle Grosjeana je však tým připravený "šlápnout na plyn."

K odchodu svého manažera a bývalého šéfa Boulliera pro Infosport Plus říká: "Byla to velká novinka a vlastně překvapila i nás. Myslím, že jde pro něj o velkou příležitost, chápu to. Nyní v Enstone potřebujeme najít někoho, kdo jej nahradí, protože Eric tým vedl velmi dobře."

"Prošli jsme velmi těžkým obdobím, ale nyní to je mnohem lepší, což je skvělé," pokračuje Grosjean. "Nezastavilo nás to v zisku pódiových umístění. Dokonce jsme byli jediní, kdo se mohli postavit Red Bullu. Nyní je rozpočet vyvážený a vše na svém místě."

Francouz už je v Bahrajnu, kde se zítra a v pozítří chopí volantu nového vozu E22. V pátek a v sobotu ho vystřídá jeho týmový kolega Pastor Maldonado.


Romain Grosjean s Lotusem míří k testům do Bahrajnu (ilustrační foto: Lotus F1 Team)

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 12 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy