Montezemolo: Ferrari jde do posledních závodů naplno, nesoustředí se už jen na 2014

Massa, Felipe | foto: Scuderia Ferrari

Ferrari jde do posledních čtyř závodů letošní sezóny s maximálním odhodláním. Podle jejího prezidenta Lucy di Montezemola se už nevěnují pouze roku 2014, ale udělají vše pro to, aby uhájili druhé příčky v šampionátech.

Scuderia je v šampionátu s 297 body druhá s velkou ztrátou na Red Bull, který má bodů 445. Na druhý Mercedes má ale náskok pouhých 10 a na čtvrtý Lotus 34 bodů. Ve zbývající části sezóny tedy má o co hrát, stejně jako Fernando Alonso, který mezi jezdci okupuje druhou příčku. Od Kimiho Räikkönena z Lotusu jej dělí 30 bodů.

Prezident Ferrari popírá problémy a to, že by v Maranellu letošní sezónu již odepsali: "Čtu o našich předpokládaných bolestech nebo o tom, že se tým soustředí pouze na rok 2014. Takové věci nechci vůbec slyšet: zbývají čtyři závody, to kterých pošleme Ferrari, která budou bojovat o pódia s maximálním odhodláním pilotů a celého týmu."

"Co se týče příští sezóny, bude dostatek času o ní hovořit. Ve skutečnosti jsem potěšen tím, že skupina vyčleněná pro tento úkol pracuje velmi tvrdě a s maximálním soustředěním. Každý si uvědomuje, co musí udělat," dodává Montezemolo.


Fernando Alonso po předjetí svého týmového kolegy Felipeho Massy (foto: Scuderia Ferrari)

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 17 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy