McLaren přetahuje šéfa aerodynamiky Red Bullu a vzkazuje: Je to jen začátek

Prodromou, Peter | foto: Red Bull Racing

McLaren potvrdil, že od roku 2015 posílí jejich tým Peter Prodromou, současný šéf aerodynamiky Red Bullu. A to je prý jen jedna z velkých změn, které ve Wokingu chystají.

Jak je známo, od roku 2015 bude vozy McLarenu opět pohánět motor Honda. V souvislosti s touto změnou plánují i další novinky. V daném roce tým posílí Peter Prodromou, nynější šéf aerodynamiky Red Bullu, který pro McLaren pracoval již v letech 2000-2005 a který je nyní součástí týmu vedeného Adrianem Neweym.

"Je na Red Bullu, aby prozradil data, ale ano, znovu jsme najali Petera a jsme nadšeni z toho, že se připojí k týmu. Je to však jen jedna z věcí, na které pracujeme a která posílí náš tým. Je to řada kroků, protože se chceme ujistit, že náš tým zůstane na čele a bude vítězit. Nechceme zůstat na letošní výkonostní úrovni příliš dlouho. Posilujeme tým a pracujeme na sobě," prozradil SkySports Johnatan Neale.

Dodal, že se na opětovnou spolupráci s ním těší, avšak dodává, že jeden člověk nedělá tým. To potvrzuje i šéf McLarenu Martin Whitmarsh.

"Posilujeme náš technický tým a to celkem hodně. Už nyní máme nové osobnosti a další zatím nebyly oznámeny, avšak až to přijde, budou z toho hlavní titulky. Jednáme a musíme se podívat na náš tým od hlavních manažerů po technický tým, abychom se ujistili, že se vrátíme na vítězné pozice co nejrychleji," nechal se slyšet Whitmarsh.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 17 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy