Podle Buttona je prodloužení smlouvy s McLarenem formalitou

McLaren | foto: McLaren

Britský pilot Jenson Button není ve stresu, pokud jde o jeho budoucnost. Písemné prodloužení spolupráce s McLarenem, který chce ještě chvíli počkat před oznámení své sestavy pro sezónu 2014, považuje za formalitu.

I když se všeobecně očekává, že Brit ve Wokingu zůstane, McLaren zatím stále na služby mistra světa z roku 2009 před příštím ročníkem opci neuplatnil. Podle šéfa týmu Martina Whitmarshe si jeho piloti - Button i Sergio Pérez - zaslouží po letošní sezóně s nekonkurenceschopným vozem další pokus.

Na dotaz ohledně smluvního stavu s McLarenem Button, průběžně devátý jezdec v pořadí letošního šampionátu, odpovídá: "Není to problémem pro žádnou stranu. Takže se jen soustředíme na závodění, společně budeme závodit i v roce 2014."

O Buttonovi se spekulovalo, že by mohl o přestupu jedna s Red Bullem a s Ferrari - oba týmy však svá jezdecká složení pro příští rok již potvrdily: u mistrovského týmu nahradí Marka Webbera jeho mladší krajan Daniel Ricciardo a Ferrari se rozhodlo vyměnit Felipeho Massu za navrátilce Kimiho Räikkönena.

Jak to podle Buttona bude u Ferrari mezi Finem a Fernandem Alonsem vypadat, o tom jsme psali zde.


Jenson Button je u McLarenu spokojený, očekává, že za něj bude závodit i příští rok
(foto: McLaren Mercedes)

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 4 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy