Massa: "Od Singapuru už nebudu jezdit pro Alonsa, mezi Fernandem a Kimim dojde ke kolizi"

Massa, Felipe | foto: Scuderia Ferrari

Felipe Massa ve zbytku sezóny odmítá jezdit pro Alonsa a Ferrari pro příští rok předpovídá těžké časy. Podle něj je pouze otázkou času, kdy dojde k vážnému konfliktu mezi Fernandem a Kimim Räikkönenem.

"Jsem si jistý tím, že mě má Fernando rád, musí. Máme hezký vztah. Určitě mě vnímá jako osobního přítele, stejně jako já jeho. S Kimim jsme také kamarádi, mnohem lepší, než když jsme bývali týmoví kolegové," uvádí Massa v rozhovoru pro TV Globo.

Počínaje tímto víkendem však přestane podporovat Alonsa v boji o titul. "Od nynějška už nebudu závodit pro Alonsa. Hned od pátku v Singapuru budu pracovat pro sebe. Budu celou dobu útočit, každé kolo. Nadešel čas na to, abych se staral o sebe," pokračuje směle Brazilec, který musí podávat co nejlepší výkony, aby si sehnal dobré místo pro příští rok.

Šéfy v Maranellu zároveň varuje před těžkostmi, které způsobí angažování finského mistra světa k temperamentnímu Alonsovi: "Znám Fernanda i Kimiho z trati i mimo ní, hodnotím je jako výborné jezdce. Obávám se však, že mezi nimi dojde ke kolizi, budou-li sdílet tým. Řekl jsem šéfům, aby se co nejvíce nadechli, pokud stále mohou, protože příští sezónu se jim bude dýchat těžko."


Felipe Massa (vlevo) v Singapuru hodlá jezdit už jen sám na sebe, na svého
týmového kolegu Fernanda Alonsa "bude neustále útočit" (foto: Scuderia Ferrari)

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 26 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy