Fry se na Allisona těší

Ferrari | foto: Scuderia Ferrari

Ferrari bude vyvíjet maximální úsilí až po Singapur. Pak všechno zanalyzuje a uvidí, co bude dál.

Šéfinženýr Ferrari Pat Fry vyhlásil, že příchod Jamese Allisona do Maranella mu umožní více se soustředit na vylepšení výkonnosti vozu F138.

Bývalý inženýr Lotusu Allison, který oficiálně začíná ve Ferrari pracovat od příštího týdne, bude mít funkci po Patu Fryovi – technický ředitel pro šasi. Bude to podruhé, co bude pracovat pro Ferrari. V letech 2000 až 2005 pracoval v týmu pod Rossem Brawnem.

„Myslím, že angažování Jamese do našeho týmu je pro nás dobrá věc, vždyť je to skvělý chlap, ne? Ve skutečnosti budu mít stále ohromné množství práce. Bude to v podstatě něco jako reformovat organizaci, vést podnik a současně pokoušet se dohlížet na vůz.

Myslím, že budu mít víc času na to, abych se mohl koncentrovat na to, co dělá vůz rychlým. My dva si práci rozdělíme. Na přemýšlení bude o jeden mozek víc a to může jen pomoci,“ říká Fry.

Dále popisuje, jaké jsou záměry Ferrari se stávajícím vozem ve zbytku letošní sezony: „Stále se snažíme, jak jen to jde. Máme nějaká vylepšení z tunelu, novinky  jsou připraveny také pro Monzu a pro Singapur. Takže vyvíjíme maximální úsilí až po Singapur. Pak všechno zanalyzujeme a uvidíme, co bude dál.“

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 1 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy