Sutil věří v pokračování bodové sklizně

Force India | foto: Sahara Force India

I když Silverstone není jeho nejoblíbenějším závodem

Jezdec týmu Force India Adrian Sutil v posledních dvou závodech dojel na bodovaných místech. Jeho cílem v Silverstonu je tuto sérii prodloužit.

„Bylo důležité dosáhnout výsledky, především to páté místo v Monaku, protože mi to pomohlo zapomenout na ztracené příležitosti ze začátku sezony. V Kanadě jsme byli také velmi rychlí a vzhledem na to, co se odehrávalo na trati, to nebylo špatné a dosáhli jsme na body. Náš tým ukázal, že je konkurenceschopný a já si myslím, že lepší výsledky ještě přijdou.


Adrian Sutil na rozdíl od jiných pilotů Formule 1 neoblibuje Silverstone: Není to okruh, který bych preferoval, ale je to hezké místo pro řízení monopostu Formule 1. Je to rychlá a plynulá trať, je to změna v porovnání s Monakem a Montrealem. Jsem přesvědčen, že v Silverstonu můžeme být silní. Mám rád rychlé úseky a jsem rád, že je tady víc možností pro předjíždění, než tomu bylo v posledních dvou závodech.


A jaký bude pro Sutila týden před závodem? „Celý týden budu v Anglii. Ve středu budu jezdit na simulátoru a strávím nějakou dobu také v naší továrně. Je to vhodná příležitost strávit čas i s těmi příslušníky našeho týmu, kteří s námi jindy nejezdí na závody.“

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 1 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy