Berger schvaluje Vettelovo prodloužení smlouvy s Red Bullem

Red Bull | foto: Red Bull Racing

Podle Gerharda Bergera udělal Sebastian Vettel správný krok, když se rozhodl zůstat ve svém současném týmu o sezonu navíc.

Uprostřed spekulací o budoucnosti stále ještě mladého Němce (zájem o působení ve Ferrari, nebo Mercedesu) podepsal Sebastian Vettel prodloužení smlouvy s Red Bullem do roku 2015.


Jeho bývalý šéf v týmu Toro Rosso Gerhard Berger to okomentoval slovy: „Sebastian ví moc dobře, že má kolem sebe perfektní prostředí a nejlepší vůz. Je tisíckrát lepší být pětkrát mistrem světa s Red Bull než žádným s Ferrari. Na Ferrari může pomýšlet někdy v budoucnosti, když budou mít vítězný vůz.


Na otázku, zda bude Vettel po čtvrté za sebou světovým šampionem, odpověděl Berger: „Ještě než začala tato sezóna, byl Sebastian mým favoritem. Ale ještě nemáme za sebou ani polovinu závodů a pneumatiky mohou sehrát důležitou roli.“


Bývalý jezdec Formule 1 Mika Salo
se také vyjádřil k letošním výkonům Sebastiana Vettela. „Příští závod bude důležitý. Když znovu vyhraje Vettel, zvýší svůj náskok. Loni v Silverstone vyhrál Webber, takže Red Bull je tam silný, bez ohledu na počasí. Doufám, že ostatní týmy s tím něco udělají. Nebude to moc zajímavé, jestli bude stále na čele kroužit Vettel.“

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 2 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy