Di Resta: Vzťahy vo Force India sú dobré

di Resta, Paul | foto: Sahara Force India

Zdá sa, že dobrý nedeľnajší výsledok ukľudnil vzťahy v tíme Force India

Napriek dvom ráznejším výmenám názorov a údajným garážovým ťahaniciam tvrdí Paul Di Resta, že jeho vzťah s Force India zostáva dobrý.


Škótsky pilot nekritizoval len tímovú stratégiu v monackej kvalifikácii. Vyhlásil, že spôsob, akým ho tím nechal poslednú sobotu v boxe s malým problémom na monoposte počas najlepších poveternostných podmienok v kvalifikácii, bol „jednoducho neakceptovateľný.“ Údajne potom v boxe prebehla malá ťahanica medzi Di Restovým trénerom a tímovým mechanikom.


Di Resta tvrdí, že jeho rozhorčená kritika tímu bola manažmentom Force India „prijatá konštruktívne. Všetci v tíme to tak vnímali. Osoba, ktorá urobila chybu, sa mi ospravedlnila a ja som ospravedlnenie prijal. Keď sa na to spätne dívam, nemyslím si, že by som bol príliš hrubý. Keď pracujete s tímom v tak úzkom vzťahu, je dobré byť nabudený, pretože potrebujete vyjadriť svoje emócie.


„Keby som urobil dvakrát chybu ja, sám by som sa nakopal a tím by mohol byť ku mne oprávnene nepríjemný. S tímom sme si spolu ukázali, čo môžeme dokázať a čo sa týka môjho vzťahu k nemu, je stále na dobrej úrovni.“


Koniec dobrý – všetko dobré. Paul Di Resta po zbabranej kvalifikácii dosiahol v jubilejnej stej veľkej cene Force India na body za siedme miesto.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 1 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy