Ricciardo: "Grosjeanovi jsem akorát řekl, že je idiot"

Ricciardo, Daniel | foto: Scuderia Toro Rosso

Daniel Ricciardo řekl, že není překvapený z toho, že si Romail Grosjean z GP Monaka odváží penalizaci, která ho na startu příští VC srazí o deset míst. Tato penalizace je důsledkem nehody s Ricciardem minulý víkend.

Australan věří, že za nehodu plně může Francouz, ačkoliv jsme ze strany jezdce Lotusu slyšeli opačný názor. Ricciardo svému rivalovi při setkání s komisaři do očí řekl, že je dle jeho názoru 'idiotem'. "Nejsem překvapen, že dostal penalizaci, byli jsme spolu u stewardů a upřímně, nemusel jsem toho moc říkat," říká Daniel Ricciardo.

"Měli data a když jsem viděl video, tak toho bylo docela hodně, co mě napadlo. Tom Kristensen (komisař pro GP Monaka z řad jezdců) tam byl a je dostatečně zkušený, aby pochopil tento typ kolize. Občas, když se nějaké takovéto věci stanou, se chcete vybít, ale tentokrát jsem se s tím opravdu nemusel trápit a křičet na Grosjeana. Byl to smutný konec neuspokojivého víkendu. A já jsem nechtěl ztrácet energii řvaním: 'Jdi do h....., na co jsi sakra myslel?'. Jen jsem mu řekl: 'Jsi idiot', to je vše."

Ricciardo však může být rád, že neztratil žádné body. "Pokud by zde byla nějaká pozitivní stránka věci, tak by jí bylo, že mě to nestálo žádné body, bylo by dobré nějaké získat. Ale cítil bych se o hodně hůře, kdybych tou dobou byl v TOP10," zakončil Australan.


Grosjeana najíždí zezadu do Ricciarda

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 11 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy