Force India nečeká, že by v Barceloně někdo učinil velký pokrok - krom McLarenu

mclaren mp4-28 | foto: McLaren

Zástupce ředitele Force Indie - Bob Fernley - nečeká, že by v Barceloně měl některý z týmů učinit výrazný pokrok ve výkonnosti. Zpět na špici se podle něj ale dostane McLaren, jenž zatím zaostává za očekáváním.

Ačkoliv téměř všichni slibují během tohoto víkendu ve Španělsku nasadit na své monoposty nové díly, k výraznému posunu podle Fernleyho nedojde, protože vývojový potenciál týmů je již téměř vyčerpán.

Zlepšení ale očekává pouze od McLarenu, který se chce letos ještě pokusit zaútočit na titul, ale v šampionátu je až na šestém místě za Force Indií.

"Nejsem si jistý, jestli uvidíte velká vylepšení, která jsme pozorovali v minulosti - a to nehovořím pouze o nás, ale o všech. Kromě McLarenu, o kterém víme, že se vrátí a bude tak silný, jako vždy, ostatní týmy z těchto vozů už o moc více výkonností nezískají," předpokládá Fernley v rozhovoru pro Sky Sports.

"V posledních několika letech do je celkem dost stabilní, takže nedochází k velkým skokům. Myslím si, že všichni budou po celou sezónu nasazovat jen drobné věci, aspoň v to doufám," usmívá se jeden z vedoucích představitelů Force Indie.


Fernley očekává v Barceloně výraznější pokrok pouze od McLarenu (foto: McLaren Mercedes)

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 1 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy