Ecclestone by s Bahrajnem rád prodloužil smlouvu, pořadatelé uvažují o nočním závodě

GP Bahrajnu (Sakhir) | foto: Scuderia Ferrari

Šéf Formule 1 Bernie Ecclestone uvedl, že by byl šťasten prodloužit smlouvu s pořadateli Velké ceny Bahrajnu. Ti při příležitostí desátého výročí hodlají v příštím roce udělat něco speciálního, například uspořádat noční závod.

V roce 2011 byla nakonec VC Bahrajnu kvůli politickým nepokojům z kalendáře F1 vyškrtnuta. Loni se zde i přes rozdílné názory na to, zda je to dobře či ne, jelo a letos se celá akce obešla bez problémů. Organiřázoři byli spokojeni a ačkoliv je v úvodu víkendu Bernie Ecclestone kritizoval, nyní uvedl, že by s nimi rád prodloužil smlouvu.

"Byl bych šťasten s nimi podepsat novou pětiletou smlouvu. Cítím, že odvedli úžasnou práci a nevidím žádný problém," cituje jej BBC. Tato zpráva potěšila organizátory, kteří se nechali slyšet, že mají platnou smlouvu až do roku 2016, avšak s radostí začnou vyjednávat o prodloužení.

Při příležitosti desátého výročí hostování Velké ceny F1 hodlají navíc celou akci ozvláštnit. Jednou možností je i noční závod. "Zvažujeme mnoho možností. Noční závod je jednou z nich, ale není jedinou. Je to náš desátý závod, desáté výročí, takže chceme udělat něco jinak," prozradil Autosportu předseda Zayed Al Zayani.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 3 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy