Massa pevně věří, že bude opět vítězit

Massa, Felipe | foto: Scuderia Ferrari

Felipe Massa věří, že se znovu dostal do formy a že bude moci opět vítězit.

"Hodně si věřím. Myslím, že se můžeme opět vrátit k vítězstvím," cituje La Gazzetta dello Sport Massu, který je po vydařeném vstupu do sezóny 2013 čím dál sebevědomější.

Brazilec v Malajsii poznamenané týmovou režií Mercedesu a Red Bullu dojel za jejich vozy na pátém místě. Domnívá se však, že mohl skončit na pódiu: "Nemyslím si, že bychom v Sepangu měli auto na vítězství, ale měli jsme velmi dobré auto na to, abychom bojovali o vítězství."

"Rychlost byla nakonec dobrá. Nebýt problému s drolením po startu, závod mohl být úplně jiný a šance na boj o pódium by byla mnohem vyšší. Důležité však bylo dojet na bodech a páté místo - vzhledem k první části závodu - zas tak špatné nebylo," uvádí pilot Ferrari, jenž zatím v obou letošních kvalifikacích porazil svého týmového kolegu Fernanda Alonsa.

"Nyní musíme zůstat při zemi: s vozem jsme odvedli dobrou práci, ale ještě jí zbývá hodně odvést na tom správném vývoji, který by vedl ke zvýšení konkurenceschopnosti auta. Myslím, že pokud budeme v tomto směru pokračovat, pak máme na to, abychom vyhrávali závody a bojovali o šampionát," dodává Massa.


Massa: V Malajsii jsme na pódium měli (foto: Scuderia Ferrari)

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 17 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy