Reakce Senny na ztrátu závodní sedačky u Williamsu: "Očekával jsem to"

Senna, Bruno | foto: Renault Sport F1

Bruno Senna uvedl, že své nahrazení Valtterim Bottasem očekával. Finský pilot byl dnes oficiálně potvrzen jako závodní jezdec Williamsu pro příští sezonu.

Bruno Senna přiznal, že dnešní oznámení o jezdecké dvojici Williamsu (informovali jsme zde) jej nepřekvapilo. "Od začátku mého programu u Williamsu jsem očekával, že budu patnácti pátečních tréninků sdílet vůz s Valtterim jako přípravu na jeho debut v roce 2013," okomentoval situaci.

S letošní sezonou a svými výkony je však spokojen. "Byla to pro mě uspokojivá sezona, protože jsem byl pilotem, který pro tým získával pravidelně body a to ukazuje mou rychlost ve všech 20 závodech," uvedl Brazilec.

"Hodně jsem se během této sezony naučil a zlepšil. Měl jsem relativně krátkou kariéru a cítím, že jsem za pár let ušel velký kus cesty. Letos jsem získal pár dobrých výsledků, například i moje nejrychlejší kolo při velké ceně Belgie, což je můj nejoblíbenější okruh," nechal se slyšet.

Uvedl, že pravidelné získávání bodů, boj o pozice v závodech a umísťování v první desítce pro něj byl značný krok vpřed.

"Práce s konkurenceschopným a podporujícím týmem jako je Williams mě připravilo na další krok v mé kariéře," řekl a dodal, že své další plány oznámí již brzy.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 3 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy