Vtipkování po závodě: "Lewis byl první v závodě i v balení holek po něm," hlásal Vettel

Vettel, Sebastian | foto: Red Bull Racing

Na tiskové konferenci po včerejší Velké ceně Austinu vládla v závěru uvolněnější atmosféra. Nejrychlejší tři piloti si i zavtipkovali.

Lewis Hamilton včerejší závod vyhrál těsně před vedoucím mužem šampionátu Sebastianem Vettelem, bronzový skončil již s větší ztrátou Fernando Alonso. Pilot McLarenu dostal otázku, zda vítězství po oslavě šampaňským oslaví také opékáním.

"Měl jsem několik burgerů minulou noc, takže jsem dnes byl pěkně těžký... a ve skutečnosti vlastně ani nepiju. Dal jsem si trochu šampaňského, ale opravdu moc dobře nechutné," popisoval Hamilton.

Poté se podíval na vedle sebe sedícího Alonsa a vzpomínal na Abú Zabí: "Fernando říkal, že v minulém závodě do toho dali 7-Up nebo Sprite, tentokrát to nebylo stejné."

"Snad se dnes večer sejdeme s týmem. Sešli jsme se už včera, ale jsem si jistý, že to dnes oslavíme," pokračoval britský pilot, když jej náhle s úsměvem přerušil Vettel: "Před chvíli řekl - a viděl jsem ho, jak si vyměňuje čísla s holkami na pódiu - že si to večer užijeme!"

Hamilton opáčil: "Myslím, že to bylo naopak. On se tam zdržel, proto jsme tady o něco později." Sebastian se ale s jeho vysvětlením nespokojil: "Víte, on byl první - nejen v závodě, ale také v balení holek."


Pódium v Austinu (foto: COTA)

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 19 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy