Massa jednal s jinými týmy: "Nebyl jsem šťastný, protože jsem byl hlavním viníkem"

Ferrari | foto: Scuderia Ferrari

Felipe Massa prozradil, že před prodloužením své smlouvy s Ferrari letos jednal i s dalšími týmy. Na začátku sezóny 2012 prožíval temné období.

Massovi se nedařilo a tým z Maranella se začal poohlížet po novém týmovém kolegovi pro Fernanda Alonsa. "Zdálo se, jako by se nade mnou vznášel temný mrak. Nic nevycházelo," cituje Brazilce italský Tuttosport. V tom období se nad jeho další kariérou v F1 začaly objevovat otazníky.

"Měl jsem práci, o jaké sní miliony lidí, ale nebyl jsem šťastný, protože v mnoha závodech jsem věděl, že na vině jsem hlavně já," pokračuje Massa. Na otázku, jaké měl plány, pokud by s ním Ferrari neprodloužilo smlouvu, odpověděl, že vedl jednání s dalšími týmy, aniž by je jmenoval. "Ale opravdu jsem chtěl pokračovat s Ferrari," tvrdí.

Současný boj o titul mezi Alonsem a Sebastianem Vettelem Massa komentuje slovy: "Myslím, že Fernando dosud odvedl neuvěřitelnou práci. Sebastian také, obzvlášť ve druhé části šampionátu. Podle mě tedy nehovoříme o tom, kdo má mnoho vítězství a kdo ne. Myslím, že hovoříme o dvou jezdcích, z nichž jeden vyhraje - a o tom řekneme, že si to zaslouží."


Felipe Massa se raduje ze druhého místa v Suzuce (foto: Scuderia Ferrari)

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 9 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy