Mallya zvažuje případnou náhradu za Hülkenberga. Mohl by jí být Sutil

Force India | foto: Sahara Force India

Šéf týmu Force India Vilay Mallya uvedl, že pokud Nico Hülkenberg odejde na konci sezony k Sauberu, zváží návrat Adriana Sutila.

Podle některých zdrojů má Nico Hülkenberg příští sezonu závodit za Sauber. Ani tým, ani jezdec však zatím nic nepotvrdili a situaci nechtějí komentovat. Šéf současného týmu pětadvacetiletého Němce pro Reuters uvedl, že mu nebude bránit, pokud se rozhodne odejít.

"Navrhl jsem prodloužení smlouvy oběma pilotům. Slyšel jsem z médií, že Nico podepsal se Sauberem. No, pokud je to pravda, potom mu přeji hodně štěstí. Nebyl jsem o tom obeznámen. Nico si se mnou nesedl a nic mi neprozradil. Očekával bych, že by to udělal, pokud by odcházel... Mám s ním skvělý vztah, je to báječný kluk a odvedl pro nás dobrou práci," uvedl.

Dodal také, že pokud by Hülkenberg opravdu odešel, zvážil by návrat Adriana Sutila, který za tým jezdil v letech 2007-2011 (tehdy ještě pod názvem Spyker). Na dotaz, zda by oceňovaného Němce nahradil někým podobného charakteru, odpověděl s úsměvem: "Ano, rozhodně, proč ne? Nikdy nezapomínejte, že můžu konec konců vždy znovu zvážit Sutila. Sutil byl vždy rychlý. Je tam hodně možností. Rozhodně bych o něm uvažoval," nechal se slyšet.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 4 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy