Soupiska je kompletní, Caterham bude testovat s Rossim a Van der Gardem

Caterham | foto: Caterham F1 Team

Za Caterham do testu mladíků naskočí dvojice talentů: Giedo van der Garde a Alexander Rossi.

Van der Garde bude letošní Caterham CT01 prohánět první dva dny, ve čtvrtek jej vystřídá Američan Rossi, jedenáctý muž letošního šampionátu Světové série Renault 3.5.

Sedmadvacetiletý van der Garde je rezervním pilotem Caterhamu F1, který mu dal šanci již v trénincích před velkými cenami v Číně, v Japonsku a v Koreji, místo Kovalainena nastoupí také zítra v Indii.

Nový výkonný ředitel Caterhamu Cyril Abiteboul komentuje výběr pilotů pro test mladíků v Abú Zabí: "Jsme potěšeni tím, že budeme testovat s Giedem i s Alexandrem. U všech pilotů, s nimiž spolupracujeme, chceme zajistit, aby mohli vidět, že jim dokážeme pomoci v jejich směrování na cestě k vrcholu motosportu.

Krom toho, že jsme dali oběma pilotům šanci během volných tréninků, je test s Giedem i Alexandrem dobrým příkladem našeho závazku pomáhat se talentovaným pilotům rozvíjet v dosahování svých dlouhodobých cílů."

Testování s mladými jezdci v Abú Zabí bude probíhat od 6. do 8. listopadu, zúčastní se jej zbylá šestice týmů, které letos nevyužily příležitosti v Silverstone a v Magny-Cours.

 

Soupiska testu mladíků v Abú Zabí 2012

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy