Organizátor New Jersey: Bohužel potřebujeme více času

Red Bull | foto: Red Bull Racing

Velice nerad musel dnes Leo Hindery potvrdit přesunutí závodu v New Jersey.

Již měsíce se spekulovalo o naplánovaném závodu v New Jersey v USA v sezoně 2013. Teď Leo Hindery, který se svoji společnosti InterMedia Partners stojí za chystaným závodem, všechny ujistil, že se svými spolupracovníky má všechny problémy pod kontrolou a že závod v ohrožení není. Ještě před 14 dny Hindery řekl: "Závod uspořádáme podle plánu."

Poté, co šéf F1, Bernie Ecclestone, dnes oznámil, že se závod příští rok nepojede, tak i Hindery musel přidat svoje prohlášení: "Bohužel nebudeme moci jet v New Jersey tak brzy, jak se očekávalo a jak jsme doufali," napsal Američan v oficiálním prohlášení. "Slíbili jsme jedinečný zážitek guvernérovi Christie, zúčastněným městům, sportu a fanouškům po celém světě. Bohužel potřebujeme více času, abychom to mohli garantovat."

Kvůli průtahům se stavebními pracemi na kraji města a nejasným otázkám ohledně financování muselo dojít k jednoročnímu posunutí VC. "Grand Prix stále 100% věříme. Závod by nemohl mít žádného lepšího partnera a kamaráda než Bernieho. Díky jeho zkušenostím, radám a podpoře můžeme profitovat z jeho přítomnosti."

Bernie kromě oficiálního vyjádření o posunutí VC k problému ještě dodal: "Ohledně závodu a místa jeho konání jsem přesvědčen. Budeme dále spolupracovat na tom, aby se náš sen v roce 2014 stal skutečností. Leo říká, že v New Jersey budeme moci na 100% jet, musíme si jen počkat do roku 2014."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 1 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy