Force India si chce oba piloty udržet a věří, že Mallya své problémy vyřeší

Force India | foto: Sahara Force India

Force India by ráda zachovala své jezdecké složení i pro příští sezónu. Nico Hülkenberg i Paul di Resta byli ujištěni, že jejich budoucnost u týmu není přes vydání zatykače na šéfa Vijay Mallyu v ohrožení.

Na indického miliardáře a spolumajitele závodního týmu byl vydán zatykač za vydání nekrytých šeků ve výši 40 mil. Kč (psali jsme zde). Jeho zástupce Robert Fernley však v Koreji uvedl, že Force India není v ohrožení a že tato záležitost s chodem závodního týmu nesouvisí.

Stáj by si ráda ponechala Di Restu i Hülkenberga, kteří jsou spojování s přestupy do jiných týmů: "Uplatnili jsme na naše piloty opci a nyní mají čas na to, aby nám dali vědět, jak se rozhodli. Neočekáváme žádné změny a rádi bychom se jako obvykle dohodli, protože mám dva skvělé jezdce, s nimiž bychom rádi pokračovali."

Fernley očekává, že jejich šéf Mallya bude přítomen během Velké ceny Indie a své problémy vyřeší: "Bude to brzy vyřešeno a očekávám, že Vijay bude v Indii. Nejedná se o velkou částku peněz, takže o vydání šeku ani nemusel mít ponětí. Z mého pohledu s týmem nejsou žádn0 problémy. Jedná se jen o jednu věc, která nevyšla, a já se s ním musím vypořádávat."


Nico Hülkenberg míří v Koreji do boxů (foto: Sahara Force India)

Force India ve včerejší Velké ceně Koreje získala do šampionátu zásluhou Hülkenberga dalších osm cenných bodů.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 1 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy