Mercedes by byl ochoten kvůli Hamiltonovi obětovat Schumachera

Mercedes | foto: Mercedes AMG F1 Team

Podle Teda Kravitze ze Sky Sports německá média věří, že by Mercedes obětoval Michaela Schumachera, pokud by se jim podařilo získat Lewise Hamiltona.

Spekulace ohledně budoucnosti Lewise Hamiltona nekončí. Podle některých je na stole štědrá nabídka z Mercedesu a nyní se navíc objevily zprávy, že by Stříbrné šípy obětovaly sedminásobného mistra světa Michaela Schumachera, aby se k nim mohl připojit Lewis Hamilton. 

Ross Brawn se prý nechal slyšet, že pokud se rozhodují o budoucnosti a svých jezdcích, musejí mít také na paměti i další roky, nejen ten příští. A to zřejmě nebude případ Schumachera.

"Dalším faktorem prý může být fakt, že Mercedes dal zelenou stavbě nového simulátoru v jejich továrně v Brackley," uvedl Kravitz. A jak dodává - Michael Schumacher nikdy nebyl příznivcem simulátorů, protože je mu z nich špatně. 

Během října má Michael Schumacher oznámit, zda prodlouží svoji smlouvu a je otázkou, zda se Mercedes nerozhodne tuto otázku zodpovědět za něj. Kravitz však dodává, že budou muset být velmi opatrní, protože jméno Schumacher má v Německu stále velkou sílu.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 24 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy