Foto: Jak vypadá okruh v Austinu tři měsíce před prvním závodem

gp usa | foto: circuitoftheamericas.com

Pořadatelé Velké ceny Spojených států zveřejnili další sérii snímků zachycujících stavební pokroky připravovaného okruhu nedaleko Austinu v americkém Texasu.

Na okruhu bylo za poslední měsíc odvedeno neuvěřitelné množství práce: od přípravy interiérů a sedaček po vyasfaltování okruhu (druhá vrstva), na němž je již místy patrná jeho poznávací červená barva.

Sedačky byly nainstalovány na druhém a třetím patře balkonů, stejně jako instalace světel a kabeláže uvnitř stavby. Budova pro týmy již má fasádu v texaském stylu v kombinaci s moderní architekturou, finišuje se s lékařským centrem.


Video: Simulace průjezdu okruhem v připravované hře F1 2012

Dokončuje se i mediální centrum s budkami pro komentátory. Věž za posledních několik týdnů také povyrostla. Se svou výškou 76 metrů bude poskytovat skvělé výhledy na okruh a blízké okolí, brzy se zřejmě stane symbolem nového špičkového okruhu.

V zatáčkách č. 2, 3 a 4 byly instalovány sedačky na dočasných tribunách, nyní se podobně připravují místa v zatáčkách č. 5 a 11. Za necelé tři měsíce budou plné dychtivých diváků, kteří se na území USA po delší době dočkají jedinečného vzrušujícího zážitku, který nabízí závod Formule 1.

Poslední fotografie ze připravovaného okruhu:

Foto: Circuit of the Americas LLC, 2012

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 2 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy