Test mladíků se bude konat příští měsíc v Magny-Cours

McLaren | foto: McLaren

Podle britského Autosportu se můžeme těšit na testy mladíků již příští měsíc. Testovat se bude ve francouzském Magny Cours.

Týmy se snažily najít alternativní cestu poté, co byl červencový test v Silverstone zkrácen jen na dva dny. Nechtělo se jim totiž v listopadu na okruh Yas Marina do Abú Zabí. Jedním z návrhů mělo být uspořádat test po sezoně v Jerezu, ten se ale nesetkal s velkou odezvou. Mercedes však měl přijít s návrhem udělat test po víkendu v Monze ve francouzském Magny Cours. 

Ferrari teď oznámilo, že se s jistotou zúčastní francouzského testu. Má se za to, že testovat bude zřejmě i Mercedes, i když tým z britského Brackley zatím nic oficiálně nepotvrdil. Red Bull, Toro Rosso a McLaren se stále drží původního plánu testovat na okruhu Yas Marina po VC Abú Zabí, která se koná 4. listopadu. Williams, HRT a Marussia všichni hlasovali pro to, že budou mít svůj test mladíků v Silverstone. Plány Sauberu, Force India, Caterhamu a Lotusu známy nejsou. Force India by však mohla nakonec také zavítat do Magny Cours. 


David Coulthard při GP Francie v Magny Cours 2007 (foto: Red Bull Racing)

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy