Domenicali: Massa ví, co má dělat

Ferrari | foto: Scuderia Ferrari

Šéf závodní stáje Ferrari - Stefano Domenicali - tvrdí, že jeho pilot Felipe Massa dobře ví, co musí udělat, aby si zajistil prodloužení smlouvy.

Brazilský pilot po 11 závodech na svého týmového kolegu a lídra šampionátu Fernanda Alonsa ztrácí propastných 139 bodů a Ferrari tak patří až čtvrtá příčka v Poháru konstruktérů.

"Myslím, že Felipe ví, [co má dělat,]" říká Domenicali pro Autosport. "Musí podávat ty nejlepší výkony, jakých je schopen, protože my potřebujeme jeho schopnosti za volantem.

Potřebujeme body, abychom mohli útočit na první místo v šampionátu konstruktérů, a také obírat ostatní piloty o body v šampionátu jezdců. Ví, že jej čeká několik velmi důležitých závodů z jeho pohledu jakožto pilota a člena týmu Ferrari."

Uznává, že mu mohou pomoci poskytnutím rychlejšího vozu: "Potřebujeme vylepšit auto a jsem si jistý, že dokáže odvádět dobrou práci."


Felipe bude mít v nadcházejících závodech nůž na krku, půjde mu o místo
(foto: Scuderia Ferrari)

S jeho místem bylo spojováno několik pilotů, stáj z Maranella však s ohledem na svou jezdeckou sestavu pro sezónu 2013 zůstává zdánlivě klidná: "S naším rozhodnutím nespěcháme," dodává Domenicali.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 10 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy