Massa: Možná, že je Schumacher už moc starý

Massa - Schumacher M. | foto: Scuderia Ferrari

Felipe Massa věří, že slabými výkony Schumachera stojí velké změny v technických pravidlech F1, na které se musí přizpůsobovat. Nakonec, on má problém s tím samým.

Od jeho návratu do Formule 1 se Michaelu Schumacherovi ještě nepodařilo navázat na úspěchy z dřívějších let jeho kariéry. Po návratu odjel Michael už 45 závodů, ve kterých se mu ale nepodařilo získat ani podiové umístění.

Felipe Massa věří, že ví, proč se jeho dřívějšímu kolegovi od Ferrari zrovna nedaří podle představ. "Vždycky jsem si myslel, že se vrátí silný. Možná mají jeho aktuální výkony co dočinění s jeho věkem," řekl Felipe Massa pro Sport 360.

Nebo že by se spíše jednalo o velké změny, které jsme v F1 za několik posledních let mohli pozorovat? "F1 se od doby, co Michael odešel, silně změnila. Ačkoliv já jsem zde zůstal, tak jsem měl velké problémy se změnami. Není divu, že on je má teď také."

Celkově - i přes ne zrovna velké úspěchy - však Massa vidí comeback svého bývalého týmového kolegy pozitivně. "Nejdůležitější je, že si to, že může zase jezdit s F1, užívá."


Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 18 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy