Massu angažmá ve slabších týmech neláká

Ferrari | foto: Scuderia Ferrari

Brazilský závodník má budoucnost u Ferrari nejistou. V případě odchodu z italské stáje by si angažmá ve slabším týmu dlouze rozmýšlel. Taková nabídka ho totiž příliš neláká.

Felipe Massa a Ferrari je možná až příliš často propírané téma. Na jedné straně slyšíme, jak ten a ten jezdec míří do Ferrari, na druhé straně nám Domenicali, Montezemelo a Massa tvrdí, že jde všechno skvěle.

Ale co kdyby Massa opravdu přišel o místo u slavné automobilky? Co by dělal potom? „Neříkám, že pokud nebudu u Ferrari, skončím. Jen říkám, že v případě nabídky malého týmu, bych možná přemýšlel o něčem jiném,“ poodhalil Massa své úmysly.

„Ale nyní musíme myslet na přítomnost. Jsem zde a budu bojovat o vítězství, tak jak jsem to dělal v předchozích letech…,“ vracel se Massa k typickému papouškování již 1000krát řečeného.

Kde tkví Massova budoucnost? Ve Ferrari určitě ne. Ve Formuli 1? To záleží čistě na něm. Že by následoval svého krajana a kamaráda Rubense Barrichella do IndyCar? Těžko. To už si vydělá více peněz v závodech sportovních vozů.

Nechme se překvapit. Do konce sezóny ještě zbývá hodně závodů a Massa ještě může vytáhnout eso z rukávu.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 17 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy