Deutsche Post končí u Jordanu

Společnost Deutsche Post končí s generálním sponzorstvím britského týmu Jordan, startujícího ve žlutých barvách tohoto sponzora od roku 2000.

Společnost Deutsche Post končí s generálním sponzorstvím britského týmu Jordan, startujícího ve žlutých barvách tohoto sponzora od roku 2000. Oznámení Deutsche Post o ukončení smlouvy by bylo pro tým Jordan v tuto chvíli značně kritické, neboť po nepříliš vydařených dvou sezonách se tým potýkal nejen s problémem odchodu špičkových lidí, ale i s problémem nedostatku financí. Prohlášení šéfa týmu Eddie Jordana však zdá se může fanoušky tohoto týmu uklidnit.
„My jsme věděli z velmi důvěrného zdroje o tom, že Deutsche Post World Net’s již nějakou dobu uvažovala o ukončení sponzorství a proto, jak se dá očekávat, jsme vstoupili do jednání s novými sponzory,“ sdělil k této situaci Jordan. Dále řekl, že ačkoliv nebyla minulá sezona pro tým nejúspěšnější, umístění v Top 6 v průběhu devíti po sobě jdoucích sezonách ukazuje, že i v těžkých časech dokázal tým dělat práci správně.
Nový generální sponzor bude představen až při oficiálním představení nového vozu pro sezonu 2003, datum však dosud nebyl oznámen. „Optimismus nám dává spolupráce s Fordem a Cosworth Racing spolu s přípravou vozu pro příští sezonu, máme tak všechny důvody k tomu, abychom se na příští epochu týmu i nové cíle těšili,“ dodal Eddie Jordan.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy