V Mugellu dostanou šanci také Bianchi a Bottas

Force India | foto: Sahara Force India

Další týmy oznamují svá jezdecká složení pro nadcházející třídenní testování v italském Mugellu. Force India dá první den příležitost svému testovacímu pilotovi Julesovi Bianchimu, Williams Valtterimu Bottasovi.

Bianchi, který se s vozem VJM05 svezl naposledy při tréninku v Šanghaji, bude testovat v úterý. Ve středu po něm auto převezme závodní pilot Paul di Resta, ve čtvrtek potom Nico Hülkenberg.

Většina týmů volí podobnou taktiku: první den posadí za volant svého testovacího jezdce, zbylé dva ponechá rovným dílem závodním pilotům. S Williamsem bude v úterý jezdit Valtteri Bottas, po něm se vystřídají Bruno Senna a Pastor Maldonado.

Lotus v  úterý nasadí Jeroma d'Ambrosia, ve středu Kimi Räikkönena a poslední den Romaina Grosjeana. Caterham pojede s Rodolfem Gonzálesem, Vitalijem Petrovem a s Heikkim Kovalainenem.

Výjimkou bude Ferrari, které monopost na dva dny (úterý a čtvrtek) poskytne Fernandovi Alonsovi, Felipe Massa dostane šanci pouze ve středu. Za McLaren má testovat Oliver Turvey a Gary Paffett, alespoň jeden den by si přál jezdit i Lewis Hamilton.


Na testování v Mugellu se těší i Valtteri Bottas (foto: Williams F1 Team)

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy