Karthikeyan: Vettel nemůže ostatní označovat za idioty jen proto, že má dobré auto (+ video)

Red Bull | foto: Red Bull Racing

Narain Karthikeyan vrací Sebastianovi Vettelovi jeho poslední komentáře, v nichž ho po vzájemné kolizi v Sepangu označil za idiota.

Ke kontaktu došlo, když Vettel dojel o kolo zpět jedoucího Inda, který se příliš brzy zařazoval zpět do ideální stopy, za což ho komisaři potrestali přičtením 20 trestných vteřin, kvůli nimž skončil poslední za svým týmovým kolegou Pedrem de la Rosou.

Vettel musel po defektu do boxů a přišel o body. V závodě ukazoval pilotovi HRT vztyčený prostředníček a po skončení jej označil za idiota, což Karthikeyan připisuje jeho frustracím z toho, že přišel v šampionátu o své dominantní postavení.

"Myslím, že je vysoce frustrován z toho, že prožívá těžkou sezónu. Je však naprosto neprofesionální. Ponižující poznámky je stavějí pouze do špatného světla. Nemůže ostatní označovat za idioty jen proto, že má dobré auto," říká Karthikeyan pro Deccan Chronicle.

"Já jsem vyhrával závody ve všech předchozích šampionátech jednosedadlových formulí, kterých jsem se zúčastnil, takže od Vettela nepotřebuji certifikát," pokračuje Ind.

Na jeho stranu se přiklonili i ostatní jezdci z paddocku. Nico Hülkenberg k tomu například uvedl: "Z toho, co jsem viděl, to nebyla Narainova chyba. Takže opravdu nechápu, proč to [Vettel] řekl."


Vettel označuje Karthikeyana za idiota (Youtube, čas 1:10 min)

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 24 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy