Microsoft bude sponzorovat Lotus

Lotus | foto: Lotus Cars

Stáj Lotus Renault GP dnes oznámila uzavření tříleté dohody s Microsoftem, který se stane jejím sponzorem a dodavatelem.

Dle dohody se na monopostech Lotusu a na kombinézách pilotů bude objevovat logo s nápisem Microsoft Dynamics. Součástí partnerství je i dodávka řešení Microsoftu, která jsou navržená pro zvýšení agility a globální konkurenceschopnosti v dnešním obchodním světě.

Zaváděna budou v továrně v Enstone, aby usnadnila obchodní transformaci týmu. Během tohoto období budou pracovníci Microsoftu spolupracovat přímo s Lotusem na plynulé přeměně a optimalizaci činností tak, aby se z jeho sídla stalo špičkové zařízení.

"Tým Lotus F1 je extrémně hrdý na to, že přilákal Microsoft Dynamics jako svého obchodní partnera a sponzora," uvádí v oficiálním prohlášení výkonný ředitel Lotusu Patrick Louis. "S tím, jak se přesouváme z našeho současného období změn v managementu do procesu globální obchodní transformace, vstupujeme i do vzrušující fáze vývoje našeho obchodního modelu.

Microsoft Dynamics bude klíčovým prvkem v dosažení našich cílů. Toto spojení pomůže týmu Lotus F1, aby se řídil komplexními procesy a klíčovými indikátory výkonnosti, což nám umožní 'chytrý' přístup k Formuli 1."


Na voze Lotus E20 se bude přibude logo Microsoft Dynamics (obrázek: Lotus Renault GP)

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 13 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy