Mateschitz o Vettelovi: Stále má velký potenciál

Mateschitz, Dietrich | foto: Sutton Images

Majitel společnosti Red Bull, které patří i stáj Red Bull Racing, vidí v Sebastianu Vettelovi velký potenciál. Tým podle něj udělá vše, aby Vettel získal svůj třetí titul. Zároveň chce dát šanci vítězit i Webberovi.

"[Vetetl] má stále velký potenciál, protože získal zkušenost a konzistentnost. Jeho dominance v kvalifikacích je jen část toho, co ho dělá tak silným. Bude silný i v závodech," řekl Mateschitz pro Speedway.

Dále očekává, že Red Bull bude znovu na špici a že si svou reputaci napraví Mark Webber, kterému se v loňské sezoně příliš nedařilo, především kvůli špatným startům. Mateschitz stále nevylučuje, že by Webbera podepsal i pro rok 2013.

"Pro tým je důležité, že má rychlou a vyrovnanou dvojici pilotů. Naším cílem je dostat do Red Bullu jednoho z našich juniorů. Proto jsme změnili jezdecké duo stáje Toro Rosso.

Oba piloti jsou rychlí, talentovaní a mají potenciál, ale budeme o nich uvažovat až v případě, kdyby například Webber chtěl po letošní sezoně skončit," pokračuje majitel Red Bullu.


Sebastian Vettel má podle majitele týmu velký potenciál
(Zdroj: Red Bull Racing)

Australan však odchod z královny motorsportu, ve které se pohybuje už od roku 2002, dle svých slov nechystá

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 10 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy