Nové Toro Rosso STR7 odhaleno (+ foto)

Toro Rosso | foto: Scuderia Toro Rosso

Sesterská stáj Red Bullu dnes vpodvečer v Jerezu také odhalila svůj monopost pro letošní sezónu 2012 - STR7.

Nové Toro Rosso zachovává typické prvky z loňské sezóny včetně extrémně podseknutých bočnic, někdy nesprávně označovaných jako dvojitá podlaha. Závodit s ním v letošní sezóně budou Daniel Ricciardo a Jean-Eric Vergne.


Šéf týmu Franz Tost při prezentaci řekl: "Když jsme auto v sobotu v 10 hod ráno nakládali, nebyl jsem si úplně jistý, jestli to stihneme. Všude byla spousta sněhu, ale zvládli jsme to.

STR7 je třetím autem, které bylo navrhnuté, vyrobené a postavené celým týmem Toro Rosso. Do vybudování infrastruktury jsme investovali hodně peněz a doufám, že v následující sezóně dosáhneme dobré výsledky. Rád bych zdůraznil, že tyto investice jsme mohli realizovat pouze díky našim silným partnerům.

Zítra nás s autem čekají první jízdy, které jsou vždy výjimečným okamžikem. Mám dva nové a mimořádně schopné piloty a jsem přesvědčený, že oba odvedou velmi dobrou práci. Minulý rok jsme v Poháru konstruktérů skončili na osmém místě. Věříme, že letos to bude o něco lepší, tedy minimálně sedmé místo."



© Foto: Scuderia Toro Rosso

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 16 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy