Sutil stále věří, že bude příští rok závodit, s Ferrari však nejedná

Sutil, Adrian | foto: Sahara Force India

Manažer Adriana Sutila potvrdil, že stále vyjednává o místě závodního pilota pro příští rok. Do rudého vozu Ferrari ale Němec určitě neusedne.

Po oznámení dua Hülkenberg - Di Resta jako závodních jezdců Force Indie zůstal Adrian Sutil bez práce. Tento 28-letý Němec tak musí hledat nové angažmá. Nejvíce je spojován s druhým místem ve stáji Williams, vedle Venezuelana Pastora Maldonada. Odvážnější teorie dokonce hovořily o tom, že by Sutil mohl nahradit u Ferrari Felipeho Massu.

"Určitě jde o sen každého pilota i manažera, ale s Ferrari nejednáme," řekl pro Sky Sports News Manfred Zimmermann, Sutilův manažer. "Stále jsou tu možnosti jak zůstat v F1 a vyjednáváme o tom. Nic ale zatím nemůžeme říct," dodal ještě.

Adrian Sutil byl spojen s týmem Force India již od svého vstupu do soutěže v roce 2007. Tehdy byste však tým s takovým názvem jen těžko hledali. V té době se jmenoval Spyker a na Force Indii se přejmenoval až v roce 2008.

Šlo o třetí změnu jména během tří let. Původní tým Jordan byl v roce 2006 odkoupen ruskou ocelářskou společností a přejmenován na Midland. V příštím roce nastoupil jako Spyker a kvůli finančním potížím nizozemské automobilky byl tým prodán současnému vlastníkovi Vijay Mallyovi.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 7 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy