Kovalainen: Pokud se auto zlepší, zůstanu u Caterhamu

Lotus | foto: Caterham F1 Team

Heikki Kovalainen řekl, že zůstane u Caterhamu, pokud se bude v blízké budoucnosti i nadále zlepšovat výkonnost týmu z Norfolku. Fin od svého nástupu k týmu v roce 2010 nebyl ještě schopen získat ani bod. I když připouští, že posun nikdy nebyl tak plodný, tak již začal uvažovat o své budoucnosti po následující sezoně.

"To bude záležet na výkonnosti auta," řekl Heikki Kovalainen pro 'Turun Sanomat', když byl otázán, jestli zůstane u Caterhamu i po roce 2012. "Nemůžu vám dát přesnou záruku pokračování v procentech, ale pokud budeme během příští sezony postupovat výše a budeme průměrně postupovat ve vývoji, tak procentuální pravděpodobnost bude vysoká. Pokud by tomu bylo opačně, tak bude malá."

Heikki před nástupem do Caterhamu jezdil u Renaultu a McLarenu. Fin ale doufá, že bude mít v budoucnu opět k dispozici vítězné auto. "Věřím tomu. Ačkoliv nevím, jestli tomu bude s tímto týmem, nebo s jiným. Mým cílem je stále mistrovský titul. Příští rok to určitě nebude možné, ale poté o tom můžeme uvažovat."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 1 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy