Zanardi: Hamilton je moc chytrý a na svůj věk vyspělý kluk

McLaren | foto: McLaren

Bývalý italský pilot Formule 1 Alex Zanardi se zastává Lewise Hamiltona. Polde něj je na svůj věk velmi vyspělým, z letošních zkušeností se už poučil a příští rok bude opět podávát dobré výkony.

"Souhlasím s tím, co jste řekli. Jedinou věcí, kterou bych mohl dodat, je to, že 99 % lidí, které znám - a to bez ohledu na talent, protože Lewis Hamilton je nejtalentovanější pilot, které jsem viděl či potkal, 99 % lidí, s nimiž jsem se v životě setkal, se Lewisovi Hamiltonovi z hlediska vyspělosti nepřibližují," říká Zanardi pro Telegraph.

"To, co se mu letos přihodilo, jednoduše ukazuje na to, že je člověkem. I Lewis Hamilton je zranitelný," pokračuje Ital, podle něhož letošní zkušenost Hamiltona pouze posílí.

"Lewis Hamilton je velmi chytrý kluk. Měl jsem tu čest s ním dělat jednou rozhovor pro italský časopis a opravdu jsem odhalil kluka, který je na svůj věk velmi, velmi vyspělý. Mě to obecně říká to, že letos šlápl jednou nohou mimo, ale jsem si jistý, že se z toho poučí. Vlastně jsem si jistý, že se z toho už poučil."


Lewis Hamilton za volantem McLarenu MP4-26 v Brazílii (foto: Vodafone McLaren Mercedes)

"Bude znovu schopen podávat dobré výkony takovým způsobem, jakým je toho schopen, bez ohledu na obrovský tlak, pod nímž je v Anglii kvůli tomu, že je Lewis Hamilton," dodává Zanardi.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 18 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy